Üzleti Weboldal
Készítés

EZ KELL NEKEM!
Work

Logó & Arculat

Amennyiben még nem rendelkezel saját logóval, amely megragadja a célközönséged tekintetét és emlékezetes, akkor elkészítjük a saját arculatoddal együtt.

Tartalom Stratégia

Összegyűjtjük a fotóidat, szövegeidet és rendszerezzük őket. Egy kerek egész történetet alkotunk belőlük a netre, hogy ne csak szép legyen, de pénzt is termeljen.

Funkcionális Tervezés

Az igényfelmérés során felfedezett üzleti céljaidra, a vállalkozásod profiljára és célközönségedre szabjuk a weboldal struktúrát, hogy minél jobb élményt kapjanak a weboldalad látogatói.

Egyedi Responsive Design

A honlapot minden kijelzőre optimalizáljuk, hogy profin jelenjen meg és eszükbe se jusson a konkurenciához menni egy béna dizájn miatt.

Weboldal Biztonság & Gyorsaság

Az elkészült weboldalad sebességét felturbózzuk és ellátjuk biztonsági tűzfalakkal a kibertámadások ellen, hogy védve legyenek az üzleti titkaid.

Online Marketing Eszközök

Beépítjük a legfontosabb online marketing eszközöket: Facebook Pixel, Google Ads, Analytics, Tag Manager… hogy mérhesd is az eredményeket.

Bankkártyás Fizetés

Integráljuk a legjobban bevált bankkártyás fizetést biztosító eszközöket: Stripe, Paylike, Barion, OTP… hogy könnyebb legyen a vásárlás.

Automatizált Számlázás

Saját bőrünkön tapasztaltuk mennyire sok időt visz el a számlákkal történő bíbelődés, ha nincs automatizálva a folyamat. Kulcsrakész eszközökkel segítünk!

Hőtérképes Szoftver

Hőtérképes szoftvert építünk a weboldaladba, hogy visszanézhesd a látogatóid vásárlási lépéseit és még jobban megismerhesd őket.

Work

Weboldal karbantartás

Amennyiben a weboldalt én készítem és engem bízol meg a karbantartással, addig amíg én kezelem a weboldalt: élethosszig tartó garanciát vállalok a honlapra. Igen, ennyire biztos vagyok a munkámban.

RENDSZERFRISSÍTÉS

100%

KÉP - MÉDIA OPTIMALIZÁLÁS

100%

TELJESÍTMÉNY OPTIMALIZÁLÁS

100%

BIZTONSÁGI MENTÉS

100%

WEBOLDAL TARTALOM GONDOZÁS, SZÖVEGFORMÁZÁS

100%

FUNKCIÓK KARBANTARTÁSA

100%

Mennyibe kerül egy honlap?

A honlapok ma már nem 10-15 évre készülnek. A felgyorsult világunkban jönnek-mennek az új trendek és weboldal funkciók, ezáltal folyamatosan költeni kell. Minél kevesebbet költ valaki a weboldal fejlesztésére, annál csekélyebb az esélye a nagyobb bevételre.

A madarak azt suttogták, hogy a WordPress-t hamar feltörik és vacak a minősége, igaz ez?

A W3Techs adatai szerint 2022-ben az összes internetes webhely 43,2%-a használja a WordPress-t. (W3Techs, 2022)

Valljuk be ritkán téved ennyi ember. Viszont minél inkább web design “guruba” szalad bele valaki, aki egy 1 hónapos online kurzus után szakértőnek nevezi magát, annál nagyobb az esélye, hogy duplán kell majd fizetni ugyanazon munkáért. Akkor elképzelhető, hogy “vacak a WordPress”.

Értékesítési szöveget is írtok a weboldalra a partnereiddel?

Ahogy mondod! Úgy állítottam össze a partneri csapatot, hogy mindenkinek meg legyen a saját szakterülete, amit szeret és szívvel lélekkel csinál.

Ezért pontosan tudjuk, hogy mi szükséges az olyan értékesítési szövegekhez, amelyek beteljesítik a fő céljaikat: informálnak, eladnak és ügyfeleket szereznek.

Contact

Leszel Te a következő?

Várjuk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért.

Beszéljünk a projektedről

Mesélj az elképzelt céljaidról, a vállalkozás célkitűzéseiről, vagy állítsuk fel együttes erővel őket! Írj egy üzenetet!

Beszéljünk az ötletedről

Van egy vállalkozás ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy profitábilis lenne? Piackutatással fényt derítünk rá!

Beszéljünk a tartalmaidról

Rendelkezel fotóval, tartalommal, csak egy kerek egész történetbe kellene önteni a netre? Esetleg még nem? Segítünk!

ÍRJ: info@webdesignvision.hu

HÍVD: +36 20 337 5777
Contact