Vállalkozás Indító
Program

EZ ÉRDEKEL!

Új vállalkozást
szeretnél indítani?

Nem tudod mire van szükség az induláshoz, hogy bevételed is legyen és ne csak kiadás?

Indulj piacodon
lehengerlő magabiztossággal!

Ingyenes igényfelmérést követően együtt megtaláljuk a Te célpiacodra szabott legjobb üzleti modellt,
értékesítési csatornákat, weboldal dizájnt, branding és marketing tervet, hogy tarolj a saját üzletágadban!

Vállalkozás
Indító Program

A programot kifejezetten induló vállalkozások számára hozta létre a Web Design Vision múltbéli tapasztalatok, gyakori ügyféligények alapján. Tartalmazza a sikeres vállalkozás indításhoz szükséges összes stratégiai és grafikai elemet, amelyre szükség lehet. Mit értünk siker alatt? Ugrásszerű növekedést, fejlődést, vagy az éves bevételi célkitűzés 4 hónap alatt történő elérését.

VÁLLALKOZÁS INDÍTÓ PROGRAM

Akik már részesültek
a Program előnyeiből

Eltökélt, ambiciózus vállalkozók, akik egy kézben akarták tudni a tervezési és kivitelezési folyamatokat.

Fary handmade

Kihívás & küldetés

“Létrehoztunk egy olyan virtuális helyet, aminek a küldetése az, hogy kikapcsolódj, jól érezd Magad, és nem utolsó sorban gondolj Magadra. Én egy idealista ember vagyok, hiszem, hogy mindent jobbá tehetek és, hogy a jó nem csak a mesében győzi le a rosszat. Hiszem azt is, hogy az általam készített kincsek nem csak tárgyak, hanem jelképei szeretetnek és gondoskodásnak. A termékeinknek többek között ezért nincs fantázia neve. Te ismered az okát, hogy miért pont azt választottad, Te adsz neki küldetést és az ajándékba vásárolt kincseknek Te adsz igazi értéket azáltal, hogy szeretettel adod át.” – Faragó Andrea – Fary

“Küldetést és valódi értéket Te adsz az ajándékként vásárolt kincseknek azáltal, hogy szeretettel adod át.”

Fary meglévő logóval, arculattal és weboldallal érkezett a Web Design Vison-höz, így a feladat nem csak a stabil alapok megteremtése volt, de a múltból történő építkezés is.


Koncepció

Faragó Andrea, a Fary Handmade megálmodója és a kincsek megalkotója.

Évekkel ezelőtt, egy születésnap alkalmából ásvány ékszerekkel lepte meg magát. Ekkor még azt sem tudta, mit vált ki. Hosszú idő elteltével tett valamit magáért… Ha belegondolsz, mikor lepted meg magad utoljára bármivel? Igaz… túl hosszú ideje! Az ásványi anyagok iránti érdeklődésük meglehetősen gyorsan minőségi anya-lánya időtöltéssé nőtte ki magát, családjuk és barátaik örömére. Idővel körvonalazódott, szívesen tevékenykedne ebben a kereskedelmi szektorban. Így 23 év munkaviszony után elkezdett vállalkozni. A mai napig nem volt sima az út, de megérte.

Találkozásunk során felmértük az üzlet múltját, jelenét és jövőbeli terveit. Lefektettük azokat az alapvető marketing és márkaépítési stratégiákat, amelyek szilárd táptalajt biztosítottak a további tervezési fázisokhoz. Amikor létrehoztuk a márkaidentitást, a weboldalt és a grafikai terveket, landoló oldalakat, hírlevél rendszert, e-book-ot, hirdetési szövegeket sikerült megtalálnunk a találkozási pontot ügyfeleik igényei, a régi megjelenés (weboldal, logó, arculat) és üzleti céljaik között, így a kivitelezés virágozni kezdett.

Fontos szempont volt, hogy Fary gyakran szembesült teljesen megalapozatlan ígéretekkel az ásvány ékszer iparágban, amelyeket a vásárlóknak adtak át megalapozott kutatások nélkül. Pozitív változást akar elérni az ásvány ékszerek világában az őszinteség és a szeretet erejével. Példamutató a munkád!

Csak így tovább Fary!

 

Lenyűgöző eredmény

A Fary handmade márka folyamatosan növekszik. Jobb élményt nyújtottak vásárlóiknak, mint az új márkaidentitás előtt. Az eredményeket pozitív visszajelzéseik számával és statisztikáik eredményeivel is lehet mérni. Fél év alatt sikerült dupla annyi vásárlót kiszolgálni a webshopon keresztül, mint a közös munka előtt, majd 1-2 év közös munka elteltével jócskán megsokszorozni a kezdeti bevételeket.

PANNON Társasházkezelő

Kihívás & küldetés

Adott egy vállalkozó, aki meg akarja reformálni a társasházkezelők piacátPozitív változást akar a legkisebb lakóközösségek életében is.

A küldetés az, hogy olyan környezetet teremtsenek, ahol a lakók nyaralni járnak haza. Az egyik fő cél a lakóközösségek életminőségének javítása. A webes, online & offline tervezések során is a fő küldetést kellett szem előtt tartani, hogy a különböző felületek egymást erősítve szintén a meghatározott célokat szolgálják.

“Olyan környezetek kialakítása, ahol a lakók nyaralni járnak haza.”


Koncepció

A stratégiákkal, küldetéssel, értékekkel és jövőképpel összhangban mindenképpen szükség volt egy modern és tiszta márkaidentitásraKönnyen felismerhetőnek és emlékezetesnek kellett lennie minden érintkezési ponton. A kutatási szakasz után hamar megtaláltuk a tökéletes irányvonalat, és egyetértettünk az eredményekben.

márkaidentitás megtervezése után elkezdtük a weboldal megvalósítását, az offline és online marketing grafikai elemek, szórólapok, közösségi média képek, borítók és a megfelelő eszközök megtervezését, amelyek segítettek céljai mielőbbi elérésében.

Különböző marketingkampányokkal kezdtük annak tesztelését, hogy a célpiac hogyan reagál a különböző megoldásokra, de hamar le kellett állítanunk őket, mivel nem tudott több megrendelést fogadni.

Segíteni akar az embereken, és pozitív változást akar elérni közösségeik életében. Példaértékű! Csak így tovább!

 

Lenyűgöző eredmény

PANNON Társasházkezelő szakmai hozzáértésénekközös együttműködésnek, kifejlesztett offline és online marketing stratégiáknak, a márkaépítési stratégiának és a márka-identitás kialakításának köszönhetően kétszer hamarabb elértük a kitűzött célokat.

Contact

Leszel Te a következő?

Várjuk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért.

Beszéljünk a projektedről

Mesélj az elképzelt céljaidról, a vállalkozás célkitűzéseiről, vagy állítsuk fel együttes erővel őket! Írj egy üzenetet!

Beszéljünk az ötletedről

Van egy vállalkozás ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy profitábilis lenne? Piackutatással fényt derítünk rá!

Beszéljünk a tartalmaidról

Rendelkezel fotóval, tartalommal, csak egy kerek egész történetbe kellene önteni a netre? Esetleg még nem? Segítünk!

ÍRJ: info@webdesignvision.hu

HÍVD: +36 20 337 5777
Contact