TOP 5 ingyenes stock fotó oldal

május 24, 2022 Web Design Vision

TOP 5 ingyenes stock fotó oldal

1. Unsplash

Az Unsplash oldalon ügyes fotósok által készített, ingyenes képek között válogathatunk kategóriák szerint. A képeket reklám célra is fel lehet használni és nem szükséges engedélyt kérni az alkalmazásukhoz.

 

2. Pixabay

A Pixabay egy rendkívül széles repertoárral rendelkező stock oldal. Rengeteg fotó, illusztráció, videó és zene között tudsz válogatni különböző kategóriák szerint. Fontos tudni, hogy a képeken szereplő embereket nem szabad rossz fényben feltűntetni a szerkesztéseink során. A fényképeknél tovább szűrhetjük a keresésünket a fotó tájolása, kategóriája, mérete és színe szerint, míg a zenéknél akár műfaj, hangulat, mozgási forma, vagy felhasználási cél alapján is kereshetsz.

 

3. Pexels

Tehetséges fotósok és videográfusok munkáit töltheted le. A Pexels oldalán szereplő összes fotó és videó ingyenesen letölthető és felhasználható magán, illetve üzleti célokra egyaránt. Külön licence oldalt hoztak létre, hogy át tudd olvasni mi az ami megengedett a letölthető tartalmakkal kapcsolatban. Szabadon szerkesztheted a weboldalon található ingyenes képeket és videókat, egyedül a kreativitásodon múlik, hogy mit hozol ki belőlük.

 

4. Flickr

A Flickr maga egy szuper közösség, ahol több tízmilliárd fotó és 2 millió csoport található. Fantasztikus ötleteket valósítottak meg a keresési módok területén, ugyanis a “Felfedezés – Explore” menüt lenyitva akár fényképező fajták szerint is válogathatunk a fotók között, vagy a világtérkép alapján. Az ingyenes képekért minden esetre ellenőrizni kell, hogy az adott fotó „Creatitive Commons Zero” licensszel rendelkezzen.

 

5. Gratisography

Teljesen egyedi stock fotó oldal, ahol büszkék arra, hogy a Gratisography a „világ legfurcsább nagy felbontású, ingyenes stock képek gyűjteménye”. Náluk nem a mennyiség a lényeg, hanem az egyediség. Csak a legérdekesebb beadványok kerülnek kurátorra ezen az oldalon. Üzleti stock képeket kínálnak, de izgalmas formában. Külön kihangsúlyozzák, hogy a náluk elfogadásra kerülő képek különc, lélekkel teli fotók, amelyeket bármilyen formában felhasználatod.

, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Contact

Leszel Te a következő?

Várjuk, hogy felvedd velünk a kapcsolatot bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információért.

Beszéljünk a projektedről

Mesélj az elképzelt céljaidról, a vállalkozás célkitűzéseiről, vagy állítsuk fel együttes erővel őket! Írj egy üzenetet!

Beszéljünk az ötletedről

Van egy vállalkozás ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy profitábilis lenne? Piackutatással fényt derítünk rá!

Beszéljünk a tartalmaidról

Rendelkezel fotóval, tartalommal, csak egy kerek egész történetbe kellene önteni a netre? Esetleg még nem? Segítünk!

ÍRJ: info@webdesignvision.hu

HÍVD: +36 20 337 5777
Contact